FAQ

Kā tas strādā?

Omniva

Omniva

Maksas pakalpojumi

Maksas pakalpojumi

Veikaliem

Veikaliem

ēdieni dzimšanas dienas svinībām

Sveikas!

Tuvojas svinības un sāku plānot aptuveno ēdienkarti aukstajam galdam. Varbūt ir kādas idejas?

Šobrīd esmu ieplānojusi dārzeņu plati, pildītu lavašu un grauzdiņu salātus Aci miedzošs

Paldies jau iepriekš!

P.S. Varbūt variet padalīties ar idejām savam Līgo svētku galdam, iespējams, šis tas var noderēt Smejošs

 


18.06.2014 13:00

Man topā vistas spārniņi- pamarinēju medū, ingverā, sojā,citrona sulā un krāsnī iekšā kamēr brūni. Gardi gan karsti, gan auksti :)


18.06.2014 13:00

Siera plate


Pie darzenu plates noderetu kada mercite. Piem.krejums/majoneze plus marinets gurkis/dilles/kiploki vai kas tads .:) 


18.06.2014 13:24

uzkodas googla,ieliec bildes,fantastiskas idejas.


18.06.2014 13:56

Labots 18.06.2014 14:02

Esmu kanapē un visdažAdAko mazo sviestmaižu fane :). 

(nesanAk pievienot foto iedvesmai)


18.06.2014 14:14

Man visās svinībās, pat ļoti konservatīvo cilvēku vidū ļoti populāri bija bumbieri ar sieru. Ja bumbieri nav pārāk saldi un mīksti, medaini, bet siers mēreni saļš - ļoti neparasta un laba garša. Es ņēmu vienkārši Krievijas sieru, izvēle toreiz vēl nebija tik bagāta, tagad, domāju, Maskarpone tipa siers būtu vēl krutāks tur. Vienkārši sagriezt bumbierus šķēlītes gareniski un virsu gabaliņu siera, kā sviestmaize. Neko vairāk.

Vēl taisīju pildītos šampinjonus - cepurītē vienkārši salieku sasmalcinātu kājiņu ar to, kas garšo - olu, sieru, ceptiem sīpoliem, šķiņķi utt. Virsū drusciņ rīvētā siera un uz 5 minūtēm cēpeškrāsnī, pat mazāk var, lai tikai siers sāk kausēties. Un viss! Abas uzkodas ārkārtīgi prastas un ātras, bet tiešām bieži pārsteidz un garšo ļoti. Vēl no tās pašas sērijas vitināta gaļa (jamon, prosciutto) ar meloni, bet tur tiešām jāprot sameklēt īsto meloni un pieskaņot gaļai, pārāk salds - un viss pagalam. Un jāprot sagriezt nereāli plāni, tur tik tiešām no tā garša ir ļoti atkarīga.


18.06.2014 14:29

forša lieta, bet netīras rokas garantētas - vistu spārniņi apcepti - tomātu mērce+sinepju+ķiploku+medus mērcē. Spārniņus sagriežu 3 daļās pa locījuma vietām, pārleju ar mērcīti, lieku cepenē. Ļoti garšīgi, bet vajag tad daudz salvetes.


1 - 7 no 7