Sveikas! Veeleejos nopirkt matu nogludinošu serumu/ liidzekli ,kas tiešam ir normāls un uzlabotu matu stāvokli.
Par sapraatiigaam naudiņām.
Vēl meklēju to avon serumu matu galiem. :) paldies.
Sveikas! Veeleejos nopirkt matu nogludinošu serumu/ liidzekli ,kas tiešam ir normāls un uzlabotu matu stāvokli.
Par sapraatiigaam naudiņām.
Vēl meklēju to avon serumu matu galiem. :) paldies.
Nee, ja pareizi atceros uz pudeliites bija daži vardi kaa Sos+ vai kas tml sarkaniem burtiem. Bet nu jaa, noteikti no daargaa gala :( bet ilgi turaas vinjai, ņemot vērā, ka esmu laviijusies pec šī lidzekļa :D
IR TIGI - loti labs nogludinoshs serums- pus pudelite par 4 eiro- kvalitate vienkarshi kolosala un mati netiek sataukoti, bet paliek svaigi, gaisiigi, smarzhiigi..
Ja velaties nosutishu bildes.
D.
> mjau
Nee, ja pareizi atceros uz pudeliites bija daži vardi kaa Sos+ vai kas tml sarkaniem burtiem. Bet nu jaa, noteikti no daargaa gala :( bet ilgi turaas vinjai, ņemot vērā, ka esmu laviijusies pec šī lidzekļa :D
Labots: šodien, 21:43
Šķiet pat zinu, par kuru ir runa, visu atceries pareizi ;)
Varbut matu zids noder? Isu laika posmu lietoju nemaku teikt ipasus rezultatus...(laidan matu stavoklis nedaudz uzlabojas,tomer izdomaju nogrieT...;D) bet douglas veikalod pardevejas saka,kad ir uz atlaidem nem par 5un vairak pacinam uzreiz. Tatad labs produkts.;)
> Demii
IR TIGI - loti labs nogludinoshs serums- pus pudelite par 4 eiro- kvalitate vienkarshi kolosala un mati netiek sataukoti, bet paliek svaigi, gaisiigi, smarzhiigi..
Ja velaties nosutishu bildes.
D.
Es no vienas meitenes vel sagaidiisu veestuli par seruminju. :)
Veeleejos jaunu max 2x lietotu, jo zinu ka atkal peec 2ned mekleesu no jauna :((
Man ir Schwarzkopf Gliss Kur Repair eļļiņa. Uzlabo matu stāvokli. Nedaudz lietota. Atdošu par 2.50e
> mjau
> Dii
Man ir Avon serums - gan zaļais, gan zilais (laikam), skapī nav, vēl neesmu ielikusi, bet var dabūt :)
Pa cik ?:) man ljooti zaļais patika. :) gaidīsu zinju.
Atbildēju vēstulē, bet, ja nu vēl kādai interesē nopirkt, serums maksā 3 eiro :)
douglas tagad Bioslik silk therapy atlaide no 4.95€ uz 1.95€!
Nopirku,dažas dienas jau lietoju un esmu ļoti apmierināta! Noteikti vēl dažas pudelītes nopirkšu,kamēr tik liela atlaide!
12.09.2014 20:18
Labots 12.09.2014 20:19