Sveikas! Veeleejos nopirkt matu nogludinošu serumu/ liidzekli ,kas tiešam ir normāls un uzlabotu matu stāvokli.
Par sapraatiigaam naudiņām.
Vēl meklēju to avon serumu matu galiem. :) paldies.
Sveikas! Veeleejos nopirkt matu nogludinošu serumu/ liidzekli ,kas tiešam ir normāls un uzlabotu matu stāvokli.
Par sapraatiigaam naudiņām.
Vēl meklēju to avon serumu matu galiem. :) paldies.
> dacee
douglas tagad Bioslik silk therapy atlaide no 4.95€ uz 1.95€!
Nopirku,dažas dienas jau lietoju un esmu ļoti apmierināta! Noteikti vēl dažas pudelītes nopirkšu,kamēr tik liela atlaide!
Biosilks ir labākā lieta! Pati lietoju ,ja nemaldos 4 gadus jau viņu. Esmu sapirkusi ļoti daudz uz priekšu jau,ha,jūtu,ka jāiepērk atkal,ja reiz šāda atlaide!
> dacee
Nopirku,dažas dienas jau lietoju un esmu ļoti apmierināta! Noteikti vēl dažas pudelītes nopirkšu,kamēr tik liela atlaide!
Kur tadu var iegadaties? :)
Biju Biosilk fane pirms nopirku Lakme serumu, vēl dievīgāks :)
> Kriksis - IZDEVĪGI - ieskaties
> dacee
Kur tadu var iegadaties? :)
Douglasā. :)
Varbūt kāda var atsūtīt kā Biosilk pudelīte izskatās?
Biju Douglasā, bet neredzēju :(
> Ieskaties
Varbūt kāda var atsūtīt kā Biosilk pudelīte izskatās?
Biju Douglasā, bet neredzēju :(
Nav nekā vieglāka par googli,ierakstot ''biosilk silk therapy'' un būs. :)
Paldies, atradu, bet tad viņam nav vairāk atlaide :/
ehh, gribējās pamēģināt...
> Ieskaties
Paldies, atradu, bet tad viņam nav vairāk atlaide :/
ehh, gribējās pamēģināt...
Labots: šodien, 14:39
Jā,es arī gāju meklēt, bet tādas akcijas nebija un nebija arī pa 4,95, visi Biosilk līdzekļi maksāja padsmit eur :(
Biosilk labs,bet diezgan ātri izlietojams,nopirku Indola sērumu esmu sajusmā tiešām labs,konsistence nav bieza ka Biosilkam un cena man liekas adekvāta 10 eur liela pudele.
Biosilkam vairs nav atlaides? grribejas pameginaat.. :( tie seruminji baro matus no iekshienes un nogludina? neesmu meginajusi.
Lakme izklausaas labs. :)
12.09.2014 20:18
Labots 12.09.2014 20:19