Sveikas meitenes!!!
Esmu visu laiku lasījusi un jutusi līdzi tām meitenēm,kurām tiek iesmērēta precīte ar defektiem.Un klusībā pie sevis nodomājusi,kā man ir veicies ar manām pārdevējām.Nu ko,pienākusi arī mana kārta ,kad tiku pie ŠĶĪBI IESTAIGĀTIEM zābaciņiem.Pie sludinājuma bija norādīts mazlietoti,un jā,zābaciņi no ārpuses labā stāvoklī.Bet tos uzvelkot kāja ļogās.Nevar nostāvēt,kur nu vēl staigāt.
Aizkakstīju meitenei,kāpēc nebrīdināja par defektu.Un kā risināsim šo situāciju,jo nevēlos paturēt zābaciņus.Tā nav atlīmējusies zolīte,vai saskrāpēts papēdis ko var aiznest pie kurpnieka salabot.Uz ko meitene tikai truli apgalvo,ka viņa tos neesot iestaigājusi.Esot tos iegādājusies,bet ne reizes neesot vilkusi kājās.Uz jautājumu,vai tiešām pat nepiemērīja,atbildēja,ka viņai viss esot bijis kārtībā un kāja noļodzījās.Protams pats cilvēks,ja viņš liek kāju šķībi to nejūt un neapzinās,bet cits to sajūt momentā.
Savus šķībi iestaigātos zābakus atpakaļ nepieņem.Kā man atbildēja,tad jau visas,kurām kaut kas nepatiks izdomās kaut ko,lai atdotu preci atpakaļ.
Kā būt...?
12.02.2015 07:48
Labots 12.02.2015 07:58