H&M
kostimi.lv
Man ir šitādas. Ja ir interese, pārdodu. Bet tā, pirku kancelejas preču veikalā ar visu asti un ar auduma tauriņu ap kaklu.
> sabsab
Man ir šitādas. Ja ir interese, pārdodu. Bet tā, pirku kancelejas preču veikalā ar visu asti un ar auduma tauriņu ap kaklu.
Par cik pardod un kur atrodies ?
> clothes (tiekos tikai Rīgas centrā)
H&M
biju šodien , tur bija tik kaut kadas savadakas ar asti :D
man ir sadas, bijis defektins (labots), ja intrese raksti PM
bet tiesi tadas, ka bilde var nopirtk ari TIGER,kadreizz, kad bija Timari tur ari vareja dabuts(varbut kada lidziga veikala ir! :) )
+ pielauju, ka tagad lielveikalos (maxima xxx, rimi, prizma), varetu but ari, jo tagad tiesi nak helovins un parasti viniem ir visadas austinas un maskas.:)
> chirkoonii
> sabsab
Ja godīgi, cik dod, par tik atdošu :D Pati esmu ziepniekkalnā, bet austiņas Jelgavā, varu piektdien izsūtīt, vai 6dien pa dienu tikties Dominā, skatos, ka esi no purvciema :)
> sabsab
> chirkoonii
> sabsab
Ja godīgi, cik dod, par tik atdošu :D Pati esmu ziepniekkalnā, bet austiņas Jelgavā, varu piektdien izsūtīt, vai 6dien pa dienu tikties Dominā, skatos, ka esi no purvciema :)
A tu pati būsi Domina vai tev speciali jabrauc ?
> chirkoonii
> sabsab
> chirkoonii
> sabsab
A tu pati būsi Domina vai tev speciali jabrauc ?
Esmu vienmēr ar auto un pa ceļam neliels līkums nav problēma. :D varu būt 6dien plkst. 12. Ja der, tās austiņas, tad raksti man PM :)
27.10.2015 21:04