Sveiki meitenes. nezinu bija tada tema vai, bet gribas uzzinat, vai jums bija tads gadijums, ka Pasta Stacija pazaudeja jusu sutijumu?
Vai atrada?
Sveiki meitenes. nezinu bija tada tema vai, bet gribas uzzinat, vai jums bija tads gadijums, ka Pasta Stacija pazaudeja jusu sutijumu?
Vai atrada?
> Lauritta
> Dii
Jautaajiet video ierakstu, rakstiet iesniegumu policijaa
Nu kaads te sakars ar policiju?
Ja cits cilvēks ir paņēmis ne savu, tad vistiešaakais
Vienreiz PS pazaudeja manu paku, bet paludza konta izrakstu cik es samaksaju par to preci un visu naudu atgrieza.
Tagad gaidu no PS sutijumu jau kadas 3 dienas, pagaidam nestresoju domaju rit jabut. Man liekas ka temas autorei vel var atnakt sutijums, par agru celt paniku :) dažreiz viņiem viss pakomats ir pilns un nav kur ielikt sutijumu, tapec ari kavejas.
> Dii
> Lauritta
> Dii
Jautaajiet video ierakstu, rakstiet iesniegumu policijaa
Nu kaads te sakars ar policiju?
Ja cits cilvēks ir paņēmis ne savu, tad vistiešaakais
Kaa tad, policijai vairs darīt nav ko kaa ņemties ap paciņaam :) Esi paaraak labaas domaas par šamiem :)
> Julie
Vienreiz PS pazaudeja manu paku, bet paludza konta izrakstu cik es samaksaju par to preci un visu naudu atgrieza.
Tagad gaidu no PS sutijumu jau kadas 3 dienas, pagaidam nestresoju domaju rit jabut. Man liekas ka temas autorei vel var atnakt sutijums, par agru celt paniku :) dažreiz viņiem viss pakomats ir pilns un nav kur ielikt sutijumu, tapec ari kavejas.
Šajaa gadījumaa paciņu ir izņēmis cits cilvēks, tur tas aaķis.
19.11.2015 17:32
Labots 19.11.2015 17:32