Nesen pārdevu LIETOTUS rudens ādas zābakus pa 15EUR. Tikos ar pircēju klātienē. Iepriekš uzsvēru, ka nesūtu, jo visādi ir gadījies saņemot un kas vienam lietots un labs, tas citam ārā metams. Atnesu abus zābakus. Pamērīja vienu. Parādiju, ka mainīta pusīte papēža zoles, uzsvēru, ka nēsāti vienu sezonu. Runājām par cauru oderi, kas viņai ir vienreiz gadījies. Konkrētajiem zābakiem odere nebija caura. Atstāju ar abiem zābakiem mašīnā un devos izmainīt naudu. Nopirka. Viss jau būtu ok, bet tās pašas dienas beigās man raksta un sūta bildes, ka zābakam zole caura un kājas slapjas. Grib atgriešanu. :(
Pati nebiju piefiksējusi šo faktu. Patiesībā biju šokā, jo es taču speciāli nesu un tikos klātienē, lai būtu iespēja pircējai pārbaudīt, vai viss ok. Pircēja dusmīga un es reali apmulsusi.
Tās pat dienas vakarā nepadomājot uzrakstīju,ka varam vienoties par atgriešanu, ja jau der, lai padod ziņu laicīgi. Nav no Rīgas. Tgd man raksta,ka staigājusi ar zābakiem un gribēs atgriezt.... gandrīz jau mēnesis pagajis.
Dāma jau likās tāds sakarīgs jauks cilvēks. Vai jums tā ir gadījies? Kā rīkoties?
03.11.2016 21:57