Kā man patīk bezizmēra apģērbs, piemēram, kleitas no S izmēra līdz XL izmēram.

Kā man patīk bezizmēra apģērbs, piemēram, kleitas no S izmēra līdz XL izmēram.
Jūs meklējat kleitas?
> Dress VIP
Jūs meklējat kleitas?
Nē, nemeklēju! Šodien ejot cauri dažu lietotāju skapjiem, mani sasmīdināja, kā vienai kleitai varbūt tik daudz izmēru, ja audums nav elastāns ;)
> Lii`
> Dress VIP
Jūs meklējat kleitas?
Nē, nemeklēju! Šodien ejot cauri dažu lietotāju skapjiem, mani sasmīdināja, kā vienai kleitai varbūt tik daudz izmēru, ja audums nav elastāns ;)
jusu zinasanai pedeja laika veikalos loti biezi paradas one size drebes un zekes. one size nozime - deres vairakuam izmeru (parasti S,M, L , retak mazakiem un lielakiem), tas pats uz zekem deres no 36/37 lidz 40/41.
seit piemers onesize clothing uz dazadiem izmeriem.
> Reita VISS LIDZ 5 EIRO
> Lii`
> Dress VIP
Jūs meklējat kleitas?
jusu zinasanai pedeja laika veikalos loti biezi paradas one size drebes un zekes. one size nozime - deres vairakuam izmeru (parasti S,M, L , retak mazakiem un lielakiem), tas pats uz zekem deres no 36/37 lidz 40/41.
seit piemers onesize clothing uz dazadiem izmeriem.
Protams, nesaku, ka nav tādi apģērba gabali. Bet svētku kleitas???
vnk ironija :D
saprotams.. bet tagad jau modē tādi apģērbi ,kas der visiem izmēriem.. :D
tas tā,lai lielāka iespēja,ka tiks parādīts sludinājums visās meklēšanās sadaļās..neatkarīgi vai meklēju s vai xl apģērbu..
Bieži dažas lietas der ap trim izmēriem, ka kurš valkā vienam gribas brīvākas otram apspiletas vai precīzi. Vai piemēram one size drēbes , man ir ed hardy t-krekls uz viņu rakstīts ka der no xs līdz xxl
> Jeļena
Bieži dažas lietas der ap trim izmēriem, ka kurš valkā vienam gribas brīvākas otram apspiletas vai precīzi. Vai piemēram one size drēbes , man ir ed hardy t-krekls uz viņu rakstīts ka der no xs līdz xxl
Kā jau minēju, tas ir domāts par svētku kleitām, nevis brīvā laika apģērbu ;)
> mazais
vnk ironija :D
saprotams.. bet tagad jau modē tādi apģērbi ,kas der visiem izmēriem.. :D
tas tā,lai lielāka iespēja,ka tiks parādīts sludinājums visās meklēšanās sadaļās..neatkarīgi vai meklēju s vai xl apģērbu..
Tāpēc es parasti pie sludinājuma minu oriģinālo izmēru, var vienam derēt S kleita ar jostiņu savelkot vidukli, kamēr citai L tieši tā kleita būs apspīlēta :)
> Lii`
> Jeļena
Kā jau minēju, tas ir domāts par svētku kleitām, nevis brīvā laika apģērbu ;)
Arī svētkiem , es pērku sev dažādas izmēra lietas , pārsvarā esmu S valkātāja. Bet kādreiz man vajadzēs pabrīvāks variants tāpēc uzvilku arī L. Atkarībā ati no fasona un ražotāja.)
20.02.2017 15:07