Sveikas, kāda Jūsu vīriem/ otrajām pusītēm attieksme pret to, ka tirgojaties ar savām mantām? :DAtbalsta, piesmej, neko nezina, neinteresējas, piedalās? :D
Mans reizēm pavelk uz zoba gan... es pasaku - Man sarunāts, ka meitene piebrauks, nopirks krēmu... Ok, labi. Un cik tad tas krēms maksā? - 5 eiro... Tad nu gan miljonu nopelnīsi...
Šad tad paprasu viņam , lai nosūta paciņu, ja viņam pa ceļam - parasti jau summas diezgan mazas - viņš parasti saka, ka nav vērts tirgoties pa pāris eiro. :D Es pat reizēm vēl kādu eiro pa virsu nosaucu. :D Kur nu vēl ja viņam speciāl jābrauc - piem.pasaku jaka pa 6 eiro, viņš saka - nu malacis - es vedu nosūtīt un puse naudas aiziet degviela baigais (viņš gan lieto kādu citu vārdu :D) bizness.. :D Būtu kaut vismaz 15 eiro ... :D Vajag tev 6 eiro? :D Es tev varu viņus iedot - nekā vest kkādu jaku, par nopelnītiem 3 eiro :D Tad nu man nākas paskaidrot, ka dārgāk man neliekas adekvāti prasīt par to jaku, ka es netaisos to vairāk vilkt. Un mums ir par mazu dzīvoklis, lai tās mantas glabātu... un ,ka jau ir sarunāts, - cilvēks gaida un grib vai negrib jau ir jāved. :D
29.03.2017 22:19
Labots 29.03.2017 22:22