Sveiki,
Varbūt kāda var man paskaidrot, kas visi cenšas ieraudzīt tos bildes uz auguma? Jo es priekš sevis neko nevaru saprast , pat uz manekena. Tāpēc ka zinu ka uz mani būs vienalga citādāk. Tikai pielaikošana vai mēri+ vēl nu taisna bilde (vai reala dzīvē)uz grīdās , dīvānas, vai uz pakarama. Bet taisni, Jo no dažādām stūriem bildēt, drēbes izskatās citādāk.
Visi mežģīņi, caurspīdīgums, plesums tas vēl var saprast kā vajadzēs paskatīties uz auguma vai nu kādu daļu. Bet parastās kleitas...
un bieži- " var bildi uz auguma"," nevaru sabildet, māsa aizbrauca tas ir viņas , man par lielu nēsāju S", " varat uz S sabildet" nu ok sabildēju L izmērs uz savu S izm un saņemu atbildi " Oi cik plata"....
Vai citādāk, " man ir 162cm augums man nebūs īsi ? Var bilde uz augumu?" (Kleita priekš auguma ap 165 cm ne augstāk, būs ap celiti) ...atsūtīju bilde paskaidrot ka esmu 177 auguma man īsi un saņemu atbildi "ļoti īsā klieta".
Es kā pārdevēja cenšos lai viss derēs pircējai un viņa būtu droša par pirkumu. Lai lietas tiek pie īstam īpašniecēm. Tāpēc sūtu visu, bet bildes uz auguma tas ir kaut kas...Nav laikam vērts...bezjēdzīgs darījums.
11.12.2017 12:27
Labots 10.01.2018 10:33