Čau, meitenes. Es ilgi esmu apkopojusi informāciju par vienu krāpnieci vārdā- Aļona Volkova. Viņa šajā adresē ir minēta krāpnieču sarakstā (ne tikai vien šajā adresē). Viņa ir apkrāpusi tik daudz cilvēku, bet joprojām staigā sveika un vesela. Cik esmu uzzinājusi, viņa joprojām nodarbojās ar savu ''biznesu'', apmānot cilvēkus. Savu biznesu Aļona ir uzsākusi, apmēram, pirms 3 gadiem. Tātad, padomājiet pašas, cik cilvēku tika apkrāpti... Aļonas stils ir piedāvāt maiņu, bet pretī neko nenosūtīt. Pārsvarā viņa darbojās ar meitenēm, kuras nedzīvo Rīgā, bet viņa ir palikusi tik bezkaunīga, ka sākusi čakarēt meitenes no Rīgas. Viņai vienmēr galvā ir 1000 veidu kā attaisnoties, kāpēc nevar tikties, kāpēc nevarēja nosūtīt preci un tml. Esmu dabūjusi pietiekoši daudz informācijas, lai Aļonu beidzot sodītu. Es pati neesmu cietusi no viņas rokām, bet mani draugi gan ir. Ja kāda ir cietusi no viņas rokām, rakstiet man privāti, es pastāstīšu, ko esmu izdomājusi. Šeit nekādu plašāku informāciju es nesniegšu, jo zinu, ka Aļona šo visu lasa.

09.12.2013 13:42
Labots 05.03.2018 01:29