šis epasts ir registrēts tikai šajā vietnē, tāpēc ir savādi..man raksta svešinieks un meģīna iepazīties! kaut man nav fotogrāfiju personīgu .

šis epasts ir registrēts tikai šajā vietnē, tāpēc ir savādi..man raksta svešinieks un meģīna iepazīties! kaut man nav fotogrāfiju personīgu .
> Linux2915
ai nu neviens nestrīdas
bet kā būs безответная любовь latviski tomēr? vai tiešām "neatlīdzināma mīlestība" ?
Drīzāk neatbildēta. Google, gan saka "neatalgota". Un manī vispār var neklausīties, jo krievu valodu zinu tā par kā hokeju - kaut ko pa ausu galam dzirdējusi :D
jaa..itka ar krievu valodu esmu uz tu..bet ilgi nav lietota. Saprotu kaa neatbildeta milestiba... saliktenis veidots no varda ответ(atbilde)..
Mate google jau ir unikala ar tulkosanu:D
par neatalgotu domaju butu runa par- без вознаграждения:)
> winnis
jaa..itka ar krievu valodu esmu uz tu..bet ilgi nav lietota. Saprotu kaa neatbildeta milestiba... saliktenis veidots no varda ответ(atbilde)..
Mate google jau ir unikala ar tulkosanu:D
par neatalgotu domaju butu runa par- без вознаграждения:)
Labots: šodien, 14:09
Par atbildi arī bija doma, bet tad es nospriedu, ka kārtējo reizi būšu kaut ko sajaukusi un venkārši līdzīgs vārds.. Tā ir, ja nenoveicas pamatskolā/vidusskolā ar skolotāju, staigā minēdams riņķī ;D
nu vot pirma doma biezi vien ta pareizaka:) ka sac wairak domat tad ir auzaas:D
mana gadijuma kriewu waloda ir no bernibas..sakot ar tv..mamma so to pamacija mazai..pectam jau pusaudza gados daudz draugi kriewtautibas un ta ta waloda aizgaja:) un ari iepatikas.pat eksamenu liku kriewu waloda newis anglu:D
Par ko šeit vispār iet runa ? Pārslasīju divas reizes pirmo ierakstu ?! Paskaidrojiet...
> 2014
Par ko šeit vispār iet runa ? Pārslasīju divas reizes pirmo ierakstu ?! Paskaidrojiet...
Labots: šodien, 14:40
ka jau parasti.. sakas ar vienu beidzas ar ko pawisam citu:D saja gadijuma sakas ar Viriesu dazadiem piedavajumiem adresetiem Linux2915 un beidzas ar krievu valodas lietojumu:D
Skaidra bilde. :) Tā ir, kad norāda profilā e-pastu. :) Nav jau pirmais gadījums. Šādi te ir bijuši samērā daudz.. :)
P.S. Īstajā vietā ieraksts publicēts :D
> 2014
Skaidra bilde. :) Tā ir, kad norāda profilā e-pastu. :) Nav jau pirmais gadījums. Šādi te ir bijuši samērā daudz.. :)
Labots: šodien, 19:44
Par tematu ari sasmejos:D
> winnis
> 2014
Par tematu ari sasmejos:D
Vismaz šajā foruma daļā «PAR TO» beidzot ir sāktas sarunas - bet stipri šaubos, vai kāda šeit nonāks pie TĀ. (Jokojos, protams :D)
> 2014
tiešam
17.01.2014 17:54