Sveikas. :)
Man ir jautajums- Vai man vienīgajai pēdēja laika ir ilgi jagaida, kamēr izsūtīs sūtījumu no aliexpress?
Sveikas. :)
Man ir jautajums- Vai man vienīgajai pēdēja laika ir ilgi jagaida, kamēr izsūtīs sūtījumu no aliexpress?
Sveika. Ne tev vienīgajai. Viņiem tagad ir brīvdienas,no 19. janvāra līdz 10. februārim ,ja nemaldos. Tad arī tiks izsūtīts. :)
oo liels paldies, savaadaak jau saaku domat vai maz saņemšu savus sūtījumus. :)
Bija Ķiniešu Jaunais Gads :) Tulīt viss bus ok, ar izsūtīšanu
Meitenes, ka tur ir ar tiem auskariem,kuriem raxtits-1 maksa tik un tik, bet jasuta, piemeram 10 paari, var mikset. ko tas nozime? Mna gribas dazadus,bet nesutisu tak visiem pa 10 :( Kopa jaa,bet ne katru:(
salasijos sliktās atsauksmes... par izmēriem, kvalitāti. Ka bieži atsūta savādāku kā attēlā piedāvā. Lai nav jātaisa cita tēma-padalieties pieredzē, lūdzu.
Bieži iepērkos aliexpress. Ir gadījies gan šā, gan tā. Bieži vien cena nav noteicošais kvalitātei. Bet ar laiku iemācījos atsijāt pērles. Vēl ir svarīga komunikācija ar pārdevēju- droši jautā par izmēriem, kvalitāti- daudz izsaka pārdevēja atsaucība. Vēl seko līdzi citu pircēju atsauksmēm- no tām vien var nojaust vai ir vērts ko pasūtīt.
09.02.2014 22:30