Un vai šeit drīkst mainīties ar jubilejas latiņiem? Paldies! :)

Un vai šeit drīkst mainīties ar jubilejas latiņiem? Paldies! :)
Tā, izmantoju iespēju (ņemot vērā, ka sadaļa "Atdod" nav vairāk), tātad - ATDODU par velti aviatora tipa saulesbrilles!
Ja interesē, lūgums, rakstīt privāti!
> Chick
Tā, izmantoju iespēju (ņemot vērā, ka sadaļa "Atdod" nav vairāk), tātad - ATDODU par velti aviatora tipa saulesbrilles
!
Jap, vismaz es to sadaļu vairs neredzu. Laikam portala administratoriem nepatīk ka kaut ko atdod, patik tikai ka pērk un pardod :D
> jutap
> Chick
Tā, izmantoju iespēju (ņemot vērā, ka sadaļa "Atdod" nav vairāk), tātad - ATDODU par velti aviatora tipa saulesbrilles
!
Jap, vismaz es to sadaļu vairs neredzu. Laikam portala administratoriem nepatīk ka kaut ko atdod, patik tikai ka pērk un pardod :D
lieliska ziņa. Vēl lieliskāka būtu, ja būtu aizliegts vispār ko tādu piedāvāt.
vini viss drizak sledz lai atvieglotu sev darbu jo tas sadalas viss biezakas kur tiek parkapti noteikumi :)
Manuprāt, sadaļu par atdošanu slēdza, jo itin bieži bija-atdodu baltas kurpes par tik un tik, atdodu gluži par velti, gribu tikai 35 € utt.
Atdot ir atdot nevis prasīt vēl klāt naudu.
"Atdod" sadaļā arī itin bieži bija atdodu pāris lietiņas no skapja un vispār man ir lielas atlaides, šitas jauns un tas jauns :D
Bet, ja pa nopietno, tad vēl joprojām atdodu matus drediem. Dabīgie, tumšā, brūnmelnā tonī, 80 grami. Nu, ne gluži atdodu, vēlos pāris konfektītes pretī :)
nu jaa.. katrs atrod veidu kaa apiet notiekumus:D
Saldumus arī jāpērk veikalā, lai saņemtu par brīvu kaut ko. Tā tad - tas nav par brīvu - Tu samaksā veikalam naudu. :D
> 2014
Saldumus arī jāpērk veikalā, lai saņemtu par brīvu kaut ko. Tā tad - tas nav par brīvu - Tu samaksā veikalam naudu. :D
Nu, tad jau mēs varam arī sākt skaitīt, cik izmaksā ceļojums līdz centram, laiks, īsziņas, zvani, interneta pieslēgums utt. nemaz nerunājot par preces sākotnējo vērtību. Nebūsim sīkumaini! :)
25.02.2014 18:20