Varbūt kādai meitenei ir silikona aproces ? Ļoti vēlētos, ja esiet no Rīgas. :) Var būt dažādas. Krāsai nav nozīmes. Uzrakstiem arī nē. :) Es krāju tādas aprocītes...... :)

Varbūt kādai meitenei ir silikona aproces ? Ļoti vēlētos, ja esiet no Rīgas. :) Var būt dažādas. Krāsai nav nozīmes. Uzrakstiem arī nē. :) Es krāju tādas aprocītes...... :)
Es krāju aproces. :) Nezinu - jāskatās bildē, kā izskatās :P
Sveika,man ir tadu daudz varu tas pardot,vairs nelietoju. :)
Daugavpilī ir veikalā tadas aproces viskautkādas Adidas , nike , puma aproces tieši silikona. Man ir 2 adidas aproces un 1 nike . ) varu pārdot par 1 Euro vai 0.50
> Valentīna
Daugavpilī ir veikalā tadas aproces viskautkādas Adidas , nike , puma aproces tieši silikona. Man ir 2 adidas aproces un 1 nike . ) varu pārdot par 1 Euro vai 0.50
Pašlaik nav plānots tur braukt, bet paldies par info - paturēšu prātā :)
> Samanta Smalkā
Labots: šodien, 15:32
Jauki. :)
Paldies par atsaucību.
UPD: Ja kādai ir šāda sieviešu rokassprādze un/vai līdzīga - vēlētos iegādāties.
(Skatīt bildes)
> 2014
> Samanta Smalkā
Paldies par atsaucību.
UPD: Ja kādai ir šāda sieviešu rokassprādze un/vai līdzīga - vēlētos iegādāties.
(Skatīt bildes)
Labots: šodien, 00:33
nedomaju, ka ir gruti tadu uzmeistarot, ja nu sadoma...tad man skapi ir lidzigas perles ar pukem OuO~
> Izpardodu! -Reita-
> 2014
> Samanta Smalkā
Paldies par atsaucību.
(Skatīt bildes)
Labots: šodien, 00:33
nedomaju, ka ir gruti tadu uzmeistarot, ja nu sadoma...tad man skapi ir lidzigas perles ar pukem OuO~
Paskatīšos nedaudz vēlāk, paldies.
Mana skapi ir ari dazas interesantas rotaslietas - ielukojies! :)
> Marilyn
Mana skapi ir ari dazas interesantas rotaslietas - ielukojies! :)
Ok, ieskatīšos.
UPD: Aizvien aktuāli iegādāties aprocītes!
25.03.2014 16:18
Labots 10.04.2014 15:31