Sveika meitenes, padalaties ar savu pieredzi un zināšanām!
Vai ir kāda meitene, kurai ir bijusi darīšana, saskarsme ar dziendiecibu, vai tas palidz, un ir ticamība, ka dziednieks spēj palidzēt, kā piemēram tikt pie bērniņa...:)
Man tagad situācija ir tāda,man ir 14 gadus deliņš bet vienmer esmu gribejusi otru bērniņu. Gadus 12 nevarēju tikt pie mazulīša, bet 7.mēnešus atpakaļ paliku stavokli, kur 8. nedēļas notika spontānais:((( Tad nu atkal cenšamies ar viru, bet pagaidām nav nekas sanācis..ļoti, ļoti gribu mazuliti!!! Esmu gājusi pie ārsta-jautajusi ginekologam, saka, ka viss kartiba, tikai gaidiet, bet cik ilgi jagaida..Tad nu man draudzene ieteica dziednieci apmeklet, jo manai draudzenei agrak arsti noteica neauglibu, kad vina nekad nevares dzemdet, bet luk vina aizgaja pie dziednieces, un nu jau nesen piedzima trešais berniņs-tik feini!!!:) Tad nu iedomajos ari Jums meitenes uzrakstit manu sāpi, un nezinu ko isti darit, ko daritu Jus un ko iesakat darit?!! Tagad esmu neziņā ARSTS vai dziednieks!!! Paldies, ceru uz kadu padomu-jaukas brivdieniņas!
03.05.2014 13:27