Mīļās meitenes, kā Jums mājās ar apkuri? Es vairs jau nezinu kā cīnīties ar to Rīgas Siltumu.. Ciest nevaru jau to kantori.. Nepietiek ar to, ka viņi nevēlas pildīt savu darbu, bet vēl atrodas kāda tāda ‘’jauka’’ dispečere, kura uzdrošinās Tev ‘’uzkakāt’’ uz galvas par to, ka tu nepārzini kādu radiatora detaļu/sastāvdaļu. Vai es pēc kāda santehniķa izskatos? Tādas dusmas. Ko iesākt? Pirmajā reizē meistari atbrauca tikai ‘’keķsīša’’ pēc – ne pārbaudīja radiatorus, ne īsti izskaidroja kas par lietu un aizbrauca. Nākamajā reizē biju jau niknān noskaņojusies un iesāku sarunu ar diezgan dusmīgu sūdzību par šo visu. Tad man trāpījās tiešām jauka operatore, kura piesolīja, ka mēģinās sarunāt ar avārijas brigādi (par cik meistaru nebija uz vietas). Sapriecājos jau, ka sagaidīšu, bet nekā – tikai velti nogaidīju līdz vakaram. Nākamajā dienā zvana man tā nejaukā dicpečere, kura ne tikai pamanās ‘’uzkakāt’’ man virsū par tiem radiatoriem, bet gan arī apšaubīt to, par ko esmu sūdzējusies ar tādu frāzi: ‘’Nu, vai tad ir jābrauc? Varbūt tomēr tie radiatori silda?’’ (pretīgu toni jūs varat iztēloties savā galvā, un precīzi vārds vārdā, diemžēl, neatkārtošu). Piesolīja, ka tagad atbrauks brigāde.. Gaidīju, gaidīju līdz vēlam vakaram. Nu jau ap plkst. 22:40 izdomāju, ka būdama viena pati mājās, nevienu tik vēlu vairs nelaidīšu iekšā.. un aizmigu.. Meitenes, man rokas jau pamazām sāk nolaisties.. Varbūt kāda var ko ieteikt? Ko ar viņiem iesākt, lai tas viss sāktu kustēt uz priekšu? Es negribu maksāt lielos rēķinus par pakalpojumiem, kurus neesmu saņēmusi!
Tas taču nav normāli, ka jāvelk divas siltās jakas, siltās bikses, zeķes.. Rokas ledaini aukstas.. Deguns ar atsalis jau...
01.12.2014 23:08