Sveikas,gribas:
šad tad par kaut ko,neko papļāpāt...
Sveikas,gribas:
šad tad par kaut ko,neko papļāpāt...
> loti_labas_lietinas
Ej vien čučēt!
tu jau gribetu
Tu gribi gulēt! tev loti nāk miegs!
> loti_labas_lietinas
ar hipnozi nodarbojies
> loti_labas_lietinas
ar hipnozi nodarbojies
> Eny
> MĀRA
> Eny
visas pazuda,neesmu interesants laikam
esmu tepat :) :P
aha,vero no malas
tieši taa ;)
> zaiza
> loti_labas_lietinas
Noteikti aizejiet, meitenes, uz Pelnrušķītes filmu kino! Tik sirsnīga un acīm baudāma!!!
vai tur bija frozen2 saakumaa,kaa reklamee??
Tā bija īsfilmiņa, labi ja kādas 10 min, bet ļoti smieklīga un forša, no pašas filmas gan gaidīju kaut ko vairāk diemžēl, likās viss ļoti sasteigts.
aaaaaaa ,kas tas lasu un gaidu turpinaju ,,skiet ka laba filma tikai reklama par garu,,,vismaz sodien vakara pasmaidiju jo likas tik mulkigi ,,bet aizrava ta saruna,,prieks ka ir pozitivie cilvecini,,,,,,salduss saldusss salduusss sssssapnus jums visam
> sniedze
aaaaaaa ,kas tas lasu un gaidu turpinaju ,,skiet ka laba filma tikai reklama par garu,,,vismaz sodien vakara pasmaidiju jo likas tik mulkigi ,,bet aizrava ta saruna,,prieks ka ir pozitivie cilvecini,,,,,,salduss saldusss salduusss sssssapnus jums visam
es jau ar saku,kas vainas jautrībai un pozitīvajam
> sniedze
es jau ar saku,kas vainas jautrībai un pozitīvajam
malacis ka esi pozitiva ..un paliec tada ,nenem vera negativas replikas vai izteicienus ,,,bus patikamak apmeklet so majaslapu pateicoties pozitivajiem cilveciniem
17.03.2015 19:15
Исправлено 10.07.2018 13:46