Sveikas!
Es dažbrīd šeit kaut ko meklēju, skatos un nereti esmu, nemelošu, bet pilnīgā šokā par to, kādas cenas tiek saliktas nonēsātiem, izdilušiem apģērbiem. Un tad es domāju, kas cilvēkus rosina, teiksim, bērnu zābaciņus, kas ir nonēsāti līdz pēdējai vīlei, bet, lūk, no ļoti labas firmas..., izlikt par 18eur...? Vēl man nesen gadījās nopirkt pilnīgi "jaunus"(tā bija rakstīts un tā arī izskatījās bildēs)ādas zābakus pie 70eur. Ziniet, kas man atnāca? Pilnīgi nolietoti zābaki, kuri jāmet miskastē, nevis vairs jāvelk kādam kājās..
Un tad man jādomā, kas notiek šo cilvēku galvās, ka viņi mēģina nopārdot pilnīgi visu. Vai tas kaut kāds uzņēmēju gēns?! Es, piemēram, spēju kritiski izsvērt, par cik ko atdot, jo vienkārši man ir svarīgi VECĀS lupatas un lietas nodot humpalās vai izmest ārā un labāko no tā, ko vairs nevajag, izlikt šeit. Bet kāpēc daudzi izlaiž šo "humpalu posmu vai izmešanu miskastē", bet ievieto visu šeit? Jā, es saprotu, ka vajag naudu, bet sirdsapziņa kur? Vai tiešām var naktī mierīgi gulēt, ja mazam bērnam esi iešmaucis cauru, nelietojamu kombinezonu vai tev ir izdevies dabūt lielu piķi par beigtiem ādas zābakiem, kuros vairs nav ne mazākās dzīvības?
Jā, šādu diskusiju ir ļoti daudz, bet nekad neskādē izveidot vēl vienu, lai mēs katru dienu analizētu līdzi un lieku reizi pārdomātu, ko šeit iegādājam.
Lai visām/iem labi un veiksmīgi pirkumi!
12.10.2015 09:12