Sveikas!
Nezinu vai šāda tēma šeit jau ir, bet es neredzēju. Tādad pāris dienas atpakaļ saskāros ar tādu situāciju. Sarunāju nopirkt jaku (virsjaku), pajautāju vai nav defektu utt. Apgalvoja, ka viss kārtībā. Saņemu jaku, uzvelku un pirmais, ko ieraugu priekšpuse pelēcīga nobružāta, padusē un roka iekšpusē liels pleķis. Ko es daru? Uzreiz rakstu pārdevējai, ka par šādu preci mēs nevienojāmies, netiku informēta par defektiem, līdz ar to vēlos atgriezt naudu un nosūtīšu atpakaļ preci. Pardevēja uzreiz atbild, ka jaku uzmērījusi tikai viena meitene, jaka ir vienreiz mazgāta utt. Neliku sliktu atauksmi, jo domāju normāli cilvēcīgi sarunāt, ka veiksim apmaiņu (nauda pret jaku), taču nekā jau divas dienas mani ignorē, nāk profilā, bet neko neatbild. Pirmo reizi saskaros ar tādu cūcīgu attieksmi.
Domāju atrisināt mierīgā ceļā, bet meitene izrādās krāpniece. Biju uzticējusies 14 pozitīvām atsauksmēm un uzķēros.
Tāpēc meitenes neiesaku sadarboties ar pārdevēju: topolina.
Kauns meitenei, pilni viņas dati - Zita Leimane LV55HABA0551000743599.
Neuzķerieties,jo pilnīgi iepējams, ka nopirksiet netīru/brāķētu preci un pārdevēja izliksies neko nezinam un Jūs ignorēs. Lai tauta zin savas varones.
Meitenes, dalieties ar informāciju, par pārdevējām, kas pārdod brāķētas preces.
22.08.2016 23:41
Исправлено 23.08.2016 10:00