nudien daudz aprunāta tēma šajā forumā, bet beidzot es arī esmu saskārusies ar pircēju "atriebēju".
izstāstīšu situāciju:
meitene atrakstīja vēstuli, ka vēloties no manis iegādāties preci, prasīja, lai rezervējot uz gandrīz 2 nedēļām līdz konkrētam datumam, es atteicu, jo uz tik ilgu laiku viņa var pārdomāt (un man jau ir slikta pieredze ar rezervētājām), teicu, lai raksta, kad nāks tuvāk tas datums. uzrakstīja vēlreiz 5 dienas pirms nioteiktā datuma un prasīja, vai lieta vēl ir. un bija un rezervēju viņai šoreiz, jo neviena līdz tam nebija interesējusies un domāju, ka, ja viņa papūlējās vēlreiz uzrakstīt, tad tiešām ņems lietu. pienāca noliktais datums, un uzrakstīja cita meitene, ka, ja atceļas rezervācija, viņa iegādāšoties to lietu. prasīju rezervētājai, vai viņa ņems, un viņa pāris dienas neatbildēja, beigās uzrakstīja, ka neņems, bet otra meitene beigās atbildēja, ka tajā pašā dienā iegādājusies jau citu ļoti līdzīgu lietu. Lieki teikt, ka biju dusmīga un garu degunu. Rezervētājai ieliku neitrālu atsauksmi, ka izčakarēja mani ar tām rezervēcijām, bet beigās "uzmeta".
Un, protams, kāda bija atbildes reakcija? Uzlika man negatīvu atsauksmi vienkārši tāpat! Protams, ka viņa ielikusi bez paskaidrojuma, jo kas gan viņai var būt pret mani, kā tikai ļauja atriebība! Publisks fuj spindzele !!! http://www.atverskapi.lv/lv/mans-profils/profils.html?id=17801
Žēl, ka šādas "atriebējas nevar sodīt" un nepamatotās atsauksmes nedzēš laukā!
03.11.2013 13:21
Исправлено 03.11.2013 13:26