Labdien ! Tātad man dabīgi ir gari, biezi mati jau no bērnības, protams, pusaudžu gados sāku griezt īsākus, krāsoju, gan frizētavā , gan mājās (nu neesmu no tiem, kas katru mēnesi matus krāso , bet tā dažas reizes gadā sanāk)... Tagad skatos, ka ir meitenes ar tiešām skaistiem , koptiem matiem, kā tādus dabūt? :) Tagad esmu jau atkal paaudzējusi matus garākus, bet ja ir gari mari, tad tiem arī labi jāizskatās, pašlaik atkal ir izgājis iepriekš krāsotais tonis un protams ir tas nesmukais tonis. Esmu sapratusi, ka tīri labi izskatās dabīga matu krāsa, grūti jau atrast tādu toni.
Tātad ... reāli ko dara perfekto matu īpašmieces? Krāso tikai salonos? Lieto dārgākus šampūnus, matu eļļas? :) KKā neesmu sapratusi,kas nepieciešams maniem matiem. :(Lietoju parastu šampūnu , kā kuro reizi balzāmu vai kondicionieri, katru otro vai trešo mazgāšanas reizi arī matu masku.
Pēc mazgāšanas arī ķeras mati un diezgan daudz krīt ārā (friziere jau saka, ka mati apmainās, ka viss ir normāli, bet man jau liekas, ka ar matiem ir pilna māja.
Gribas,lai mati izskatītos kvalitatīvāk. :)
27.01.2017 13:35