Labvakar!
Vai kada no jums regulari pasuta preces no shis lapas un tuvakaja laikaa plaano kaut ko pasutit?
Labvakar!
Vai kada no jums regulari pasuta preces no shis lapas un tuvakaja laikaa plaano kaut ko pasutit?
uuu, es tad ari labprat piesakos uz sadam,tadam lietinjam,pirmajam ekspermentam :)
neiesaku pirkt pufaikas,mētelīšus, bet tā berniem skaistas,košas drēbītes. Apmierina kvalitāte.
un tur var pa vienam pasūtīt, nav jāpiesakās obligāti koppasūtījumam
Jā, es arī sūtu sev pati - tikai skatos, kur bezmakas piegāde :)
neesmu nekad neko sutijusi interneta, cik zinu ir paypal konts un tad sanak katrai precei atsevishkji ir jaraksta pardevejam un jagaida atbilde?
varbut kads var palidzet :)
Sūtīt kopā no turienes ir tas pats, kas taisīt koppasūtījumu no eBay vai atverskapi, bet tā jau katra paša darīšana (:
Es maksāju ar savu MasterCard - salieku grozā visu, ko vēlos, un veicu apmaksu par visiem. Protams, jāskatās atsauksmes par pārdevēju.
Un vēl - iesaku arī tām precītēm, kurā ir norādīts Free Shiping, arī beigās paskatīties, vai nav piegāde pielikta - es nesen veicot pirkumu, beigās tikai nejauši pamanīju, ka meitukam kleitiņai, kurai summa 8 dolāri un sākotnēji bezmakas piegāde, beigās pielikti 38 dolāri par piegādi.
Paldies meitenes par atsaucību ! Jauku vakaru :)
Es palidzeju vienai meica no sis adresessutiit.. sutiju no sava konta bet uzliku vinas adresi..
ja kada nemak vai negrib risket varu sutiit no sava profila uz jusu adresi. :)
24.11.2013 22:08