Sveikas. Gribēju pieredzējušo lietotāju viedokli. Stāsts tāds - vienā dāma no AS mani nobloķēja.
Viņas skapī noskatīju vienu kleitu - patika gan krāsā, gan izmērs, gan piegriezums. Profilā dāma norādījusi, ka netiekas klātienē, tikai sūta. Preci arī atpakaļ nepieņem (vai tad kāds pieņem? :)). Tādēļ gribēju precizēt: no kāda auduma ir kleita un kā ražotājs to iesaka kopt (vienreiz iegrābos - tas, kas foto izskatījās pēc blīvas trikotāžas, izrādījās pašvaks poliesters) un vai krāsa atbilst tam, kas redzams bildē (tāds skaists Mint tonis, noteikti negribēju dabūt kādu citu zaļu toni).
Uz manu vēstuli reakcija - klusums. Pēc laika nodomāju - vārbut palaida garām, nepamanīja vēstuli, jo redzu, ka meitenes atstāj atsauksmes, iespējams, viņa tomēr dažām atbild un aktīvi sarakstās, tirgo. Naivi uzrakstīju vēl reiz tos pašus jautājumus ar piebildi, ka jau rakstīju reiz. Protams, atbildi man neviens nav atsūtījis.
Tāpēc jautājums - ko esmu izdarījusi nepareizi? Tas skaitās nepieklājīgi uzdot jautājumus? Jeb, ja redzu preci par draudzīgu cenu, man tā ir priecīgi jāpērk "uz aklo", jo, ja lēti, var pirkt to, kas nepatīk. Kleita, nemaldos, maksāja 10 eiro vai tml. +sūtīšana. Negribēju maksāt pat tik daudz par kleitu, kas neatbilst tam, ko vēlos.
Priecāšos, ja paskaidrosiet, lai turpmāk es zinātu šo nerakstīto (jeb rakstīto) vietējās ētikas normu :)
26.10.2018 23:48
Исправлено 27.10.2018 16:21