Sveikas meitenes! Vēlējos parunāt ar Jums par tādu būtisku aksesuāru kā rotaslietas-auskari,ķēdītes,gredzeni,rokassprādzes,brošas. Kam Jūs dodat priekšroku? :)

Sveikas meitenes! Vēlējos parunāt ar Jums par tādu būtisku aksesuāru kā rotaslietas-auskari,ķēdītes,gredzeni,rokassprādzes,brošas. Kam Jūs dodat priekšroku? :)
auskarus pārsvarā tik lietoju :) rokassprādzes vispār nenēsāju , ar brošām citreiz patīk paspēlēties =]
Auskariņi, krelles, kuloniņi:)
Manā skapī apzeltītas rotas - ja ir vēlēšanās - ieskaties!
vajiba, smalkas siksninas ar spradziiteem, (parsvaraa ar kristaliniem ieksaa) tik tiesam vajiiba, esmu iegadajusi aptuveni 80 siksninas!
Cerēju uz lielāku atsaucību... :(
Gredzeni un auskari, bez auskariem vēl var iztikt, bet ja nav gredzenu, tad gan liekās, ka rokas plikas :D
Pēdējā laikā arī esmu sevi pieradinājusi pie rokassprādzēm, katru dienu velku arī pulksteni. :)
Gredzeni un kedite-nemaz nenemu nost.Auskari-bez tiem neizeju ara no majam :) Ja kada ipasaka diena,tad papildus pieskanoju rokasspradzi,kulonu,vasara kadu krelli.Brosas -tas man liekas tikai tantem :D
par brošām biju domājusi modernās,mūsdienīgās,tur ar dimantiņiem utt. saprotu,ka reti kurai patiks antīkās omu brošas. :D
Un kā Jums ar materiāliem? Nēsajat jebko,vai tomēr izvēlaties zeltu,sudrabu...? :)
Pārsvarā lielas un izteiksmīgas kaklarotas. Patīk arī auskari un divas esošās rokassprādzes.
01.02.2014 14:59