Sveiki!Jau iepriekš biju lasījusi te pieredzi par ''trakajiem''-pašausminājos un miers,bet pašai nekas tāds nebija gadījies...,taču tagad arī man ir ko pastāstīt! :D
Vakar 3 naktī man atsūta sms vai var nopirkt šortus un peldkostīmu,naudu pārskaitīšot un vai varot sanemt ar post24!Es precizēju kurus šortus īsti vajag un saku,ka jā-nopirkt var!Prasa man aizsūtīt konta nr,es saku,lai atraksta atverskapi.lv,jo tur ērtāk,bet atbild,ka nav reģistrējIES!(reģistrējies-tātad vīriešu dzimtas pārstāvis)! :D Ja sākumā domāju,ka nu mazums-ērtāk caur sms cilvēkam rakstīt,bet tad,kad izrādījās vīrietis jau sāku nojaust,ka kaut kas nebūs kā vajag! ;) (bet nu labi-var taču lietas draudzenei,sievai,māsai utt meklēt)! ;)
....
Tālākā sms-vai melnās stringbiksītes vēl pārdod?
Atbildu,ka man nav nekādu melnu stringbiksīšu! :D Seko atbilde-Atvaino-sajaucu,bet biksītes arī nopirktu!
Rakstu,ka man nav nekādu biksīšu pārdošanā,lai pērk šortus un peldkostīmu un nēsā vesals! :D
Atbild,ka vai tad neesmu lietotas tirgojusi un ka der arī citas krāsas! :D :D :D
Tālākajā sarakstē rakstu,ka nē,lai iet uz veikalu pirkt un lai par biksītēm vairs neraksta un ja tas kāds joks,lai iet 5 mājās tālāk!
Domāju,ka vairs nerakstīs,bet nē-atsūta,ka tas nav nekāds joks un ka neņems peldkostīmu,jo ieraudzīja vienus citus šortus,tātad ņems divu veidu šortus.Lai sūtu uz Biķernieku ielas Rimi post24!Viņam esot Swedbanka!
Nosūtu konta nr un domāju-miers un Dievs,bet nē-atnāk sms-var vēl šortiņus pirms sūtīšanas nedaudz pavalkāt?
VNK wtf??? :D :D :D
Vairs neko arī nerakstīju,bet saņēmu vēl vienu sms,ka grib,lai pavalkāju,jo grib just skaistas meitenes smaržiņu šortiņos!(Atbildēju,ka lai iet ieskrieties,smaržiņa)!
Amorālisms! :D :D :D Kādi tik slimiķi nedzīvo mums apkārt!Bēdīgi un smieklīgi reizē!
Vēlāk sekoja pēdējā sms,ka nevarot ieiet swedbankā,bet šortus ņemšot un tā arī pazuda! ;) Protams,ka neko neatsūtīja! ;)
Tāda lūk mana pieredze ar padebīlajiem! :) Ja nu kas,tad telefona nr bija-2972586129725861!!!
01.03.2014 22:59
Исправлено 01.03.2014 23:14